"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
För forskare
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Logga in på studentwebben
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Logga in på studentwebben
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Maxence Blanchet
Kontakt
E-post
maxence.blanchet@umu.se
Telefon
Verksam som
Anknytning
Anknuten som forskarstuderande till
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Plats
Lärarutbildningshuset, Plan 4, Lärarutbildningshuset
Umeå universitet, 901 87 Umeå
Publikationer
Publikationer
Forskning
Forskning
2025
"Fermenting is not about the cooking": the social practice of fermenting foods at home
International Journal of Gastronomy and Food Science
, Elsevier 2025, Vol. 40
Blanchet, Maxence; Perez-Cueto, Federico J. A.; Michaud, Maxime
Visa publikationer i DiVA
Forskargrupper
Gruppmedlem
Sustainable Food Transitions
Forskningsprojekt
1 september 2022
HealthFerm
+ Visa mer
- Visa mindre